Land Rover 110 Stationwagon met hefdak
(Aantal zitplaatsen: 4)

Dit is een supergave Defender! Hij heeft al vele grote reizen gemaakt en is al overal geweest. 

Het mooiste van deze auto is het klapdak. Binnen enkele seconden klap je het dak open waarna je boven kunt slapen met twee volwassen en eventueel nog een kind. Voorin het klapdak zit nog een groot luik wat open kan. Vooral bij slechter weer is het natuurlijk ideaal dat je niet buitenom hoeft om te gaan slapen! De auto heeft 5 zitplaatsen.


Door de jaren heen is deze Defender steeds meer verbeterd en omgebouwd tot échte reisauto. De auto is onder andere helemaal geïsoleerd waardoor hij veel stiller is dan normaal. Hij heeft een extra dieseltank zodat je verder kunt reizen en hij heeft een tank voor drinkwater. Op het dak zijn zonnepanelen gemonteerd zodat je altijd stroom hebt voor de aanwezige compressorkoelkast. Er is een standkachel ingebouwd zodat het ook bij kouder weer lekker warm te krijgen is. Er is een dubbel accusysteem ingebouwd met monitor.
De auto heeft twee reservewielen en is voorzien van een elektrische lier. Er zijn rondom gordijntjes in de auto. Tussen de voorstoelen zit een stalen afsluitbare cubbybox om je kostbaarheden iets veiliger op te kunnen bergen. U krijgt tevens een eenvoudige kampeeruitrusting mee, bestaande uit stoelen, een tafel, een kookstel en een pannenset.
Deze super reis auto kost 875 euro per week. Vanaf 2018 is hij voorzien van een camperinterieur met kookplaat, spoelbak en kastjes. Het aantal zitplaatsen is dan nog vier, maar de auto heeft dan ook beneden slaapplaatsen waardoor er ook met drie à vier personen binnen geslapen kan worden. Het bed beneden is wel smal, een ruime meter, dus voor twee volwassenen is het beneden krap.

 Defender 110 met hefdak

LaroRent is onderdeel van One-Ten Land Rovers